Nieuws

Het laatste nieuws

Haltetaxi staat achter spandoek wat wordt vastgehouden door 2 genodigden.

20 januari 2023

Hub Kriekemeet officieel geopend

Op 19 januari 2023 hebben wethouder Smit en gedeputeerde Van der Maas de mobiliteitshub aan de Kriekemeet officieel geopend.
beeld van de Kloosterweg met tekst: Kloosterweg Burgh-Haamstede - Optimalisatie verkeersveiligheid

18 januari 2023

Voorlopig Ontwerp Kloosterweg vastgesteld door college

Op 17 januari 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders het Voorlopig Ontwerp voor de herinrichting Kloosterweg, inclusief onderliggende rapportage, vastgesteld.
Nu is de gemeenteraad aan zet tijdens de raadsvergadering van februari 2023 om tot vaststelling van het Voorlopig Ontwerp over te gaan. Zodat we vervolgens het ontwerpproces kunnen vervolgen.
Fietsen deels op de busbaan

12 januari 2023

Verzoek geen fietsen op de busbaan Kriekemeet te plaatsen

Na een aantal dagen ‘testen’ met de hub aan de Kriekemeet constateren chauffeurs van Connexxion onveilige situaties met gestalde fietsen op de busbaan.
Kruising Bernhardstraat - Julianastraat

21 december 2022

Besluitvorming woningbouw Bernhardstraat/Julianastraat

Op 20 december 2022 heeft het college van burgemeester en wethouders diverse besluiten genomen over de woningbouwlocatie Bernhardstraat/Julianastraat te Burgh-Haamstede.
Mobiliteitshub

20 december 2022

Gemeente ontvangt subsidie van de Provincie Zeeland voor pilot hubs Burgh-Haamstede

De provincie Zeeland heeft onlangs een maximale subsidie van € 44.919 verleend voor het realiseren van een reguliere hub op het bestaande parkeerterrein Kriekemeet en een maximale subsidie van € 33.933 voor het realiseren van een nieuwe halte aan de Kraaijensteinweg te Burgh-Haamstede.
Nieuwsbrief

20 december 2022

Nieuwsbrief uitvoering dorpsvisie

Bewoners van Burgh-Haamstede ontvangen deze week de december nieuwsbrief over de uitvoering van de dorpsvisie Burgh-Haamstede.