Deelprojecten

Bekijk onze deelprojecten

 • Weststraat

  Herinrichting Weststraat – Burghseweg

  Na de zomer van 2024 starten we met het ontwerp voor de herinrichting Weststraat/Burghseweg. Dit is de volgende schakel aan de dorpsas, na het centrum van Haamstede.
 • Ontwerp Kern Haamstede - artist impression van de Noordstraat

  Herinrichting centrum Haamstede

  Op 28 september 2023 heeft de gemeenteraad het definitieve ontwerp voor de herinrichting van het centrum van Haamstede vastgesteld. Het centrum wordt groener, met meer ruimte voor fietsen en wandelen, gezellige terrassen en een mooi waterelement.
 • verkeersbord hub-halte

  Proef met openbaar vervoer in Burgh-Haamstede

  Vanuit de Dorpsvisie Burgh-Haamstede volgt de wens om de dorpsas meer als verblijfsgebied in te richten. Hierbij willen we doorgaand verkeer uit de kern weren.
 • woningen in aanbouw Platboslaan

  Woningbouw Irenestraat en Sluispad

  Onze gemeente en Zeeuwland hebben afgesproken om zes woningen te bouwen aan de Irenestraat en zeven woningen aan het Sluispad.
 • de Torenweg met aan beide zijden bomen en woningen

  Herinrichting deel Torenweg (afgerond)

  Evides en Stedin willen onder de Torenweg, over een lengte van circa anderhalve kilometer, de water- en elektrakabel vervangen. De nieuwe kabels en leidingen komen onder de huidige rijbaan te liggen. Deze noodzakelijke werkzaamheden bieden onze gemeente de mogelijkheid om de inrichting van dit deel van de Torenweg aan te passen volgens de richtlijnen die horen bij een 30 kilometerzone.
 • beeld van de locatie Bernhardstraat

  Woningbouw hoek Bernhardstraat/Julianastraat

  Op het perceel van de initiatiefnemer staan vier garageboxen. De initiatiefnemer wil op het perceel graag een woning bouwen, zijn garageboxen behouden en bij voorkeur een ontsluiting via de Julianastraat realiseren.