Informatieavond herinrichting deel Torenweg

15 juni 2024

Binnenkort start Aannemingsmaatschappij v.d. Straaten met het aanleggen van waterdistributieleidingen en middenspanning- en laagspanningskabels in het gedeelte Torenweg tussen de Wilgenweg en de Duindoornweg te Burgh-Haamstede.

Ook worden in deze straten de woonhuisaansluitingen laagspanning en waterleiding overgenomen op de nieuw aangebrachte voorzieningen. Deze werkzaamheden worden door v.d. Straaten in opdracht van DNWG/Stedin uitgevoerd. Verder zal de bestaande asfaltverharding in dit gedeelte van de Torenweg, op verzoek van onze gemeente, worden vervangen door een klinkerbestrating. De werkzaamheden starten in de laatste week van oktober en zijn naar verwachting medio april 2024 afgerond. 

Op donderdag 12 oktober a.s. organiseert de aannemer voor de omwonenden en geïnteresseerden een inloopavond in één van de zalen van het Fletcher Duinhotel, Torenweg 1 te Burgh-Haamstede. U bent hartelijk welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. Hier kunt u informatie krijgen over de planning, fasering, toegankelijkheid van de woning, de contactpersoon tijdens de uitvoering etc. Er zijn dan ook medewerkers van onze gemeente aanwezig.

Geruime tijd voorafgaand aan de uitvoering zullen de bewoners van de woningen, die binnen één bepaalde uitvoeringsfase vallen, middels een brief op de hoogte worden gesteld over de werkzaamheden en de geplande uitvoeringstijd. 

Voorafgaand aan de start van het werk laat de aannemer weten dat: 

  • Alle woningen in de uitvoeringsperiode te allen tijde te voet bereikbaar blijven; 
  • De uitvoerder dagelijks op het werk aanwezig is. Voor alle informatie over de werkzaamheden en eventuele klachten kunt u v.d. Straaten op werkdagen tijdens kantooruren bereiken onder het algemene telefoonnummer 0113- 382510, en het mobiele nummer van de uitvoerder Robin Minnaard: 06-4295 2904 

De aannemer verzoekt u vriendelijk tijdens het werk rekening te houden met het volgende: 

  • Het wegzetten van uw auto i.v.m. de uit te voeren werkzaamheden; 
  • De verzamelplaats voor het ophalen van huisvuilcontainers zal i.v.m. de werkzaamheden op andere locaties zijn. Indien gewenst kunnen medewerkers van de aannemer assisteren met het wegzetten van de huisvuilcontainers; 
  • Er wordt gewerkt met machines en er zijn meer transportbewegingen dan gebruikelijk. De aannemer vraagt u vriendelijk, doch dringend, uw kinderen op het gevaar hiervan te wijzen. 

Ondanks dat de werkzaamheden wellicht voor ongemak kunnen zorgen, vragen wij om begrip voor deze situatie en uw medewerking.