Invullen enquête proef nieuwe opstaplocaties Burgh-Haamstede kan tot 7 januari

18 april 2024

In opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland, Provincie Zeeland en Connexxion voert onderzoeksbureau I&O Research B.V. een onderzoek uit onder inwoners, ondernemers en bezoekers van Burgh-Haamstede en reizigers van Connexxion naar het wijzigen van het vervoerssysteem.

Vanaf 8 januari 2023 worden de huidige 10 haltes op de doorgaande weg in het dorp vervangen door een mobiliteitshub aan de Kriekemeet en een in- en uitstaplocatie Westenschouwen Dorp aan de Kraaijensteinweg. De proef duurt tot en met september 2023. In de periode november 2022 tot en met september 2023 zijn er verschillende momenten waarop inwoners, ondernemers, bezoekers en/of reizigers naar hun mening wordt gevraagd. Het eerste moment is tussen 22 november 2022 en 7 januari 2023.  We willen graag van u horen wat er goed gaat en wat anders kan. 

Bent u inwoner, ondernemer bezoeker of reiziger? Wilt u online aan het onderzoek meedoen? Gaat u dan naar www.startvragenlijst.nl/mobiliteithubs. Invullen kan tot en met 7 januari 2023