Uitnodiging inloopavond herinrichting Noordstraat, Ring en Weststraat

12 juli 2024

Op 23 mei 2023 organiseren we een tweede inloopavond over de herinrichting van het centrum van Haamstede. Tijdens deze bijeenkomst laten wij belanghebbenden en belangstellenden graag het concept ‘definitief ontwerp’ voor de herinrichting Noordstraat, Ring en Weststraat zien.

U kunt over het definitief ontwerp vragen stellen of aangeven wat uw wensen of opmerkingen zijn. Er zijn diverse gemeentelijke medewerkers en adviseurs aanwezig tijdens deze avond om u te woord te staan en vragen te beantwoorden. 

Bij het opstellen van het definitief ontwerp proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de op- en aanmerkingen en tips die tijdens de inloopavond in maart 2023 aan ons zijn meegegeven.

De inloopavond wordt op 23 mei georganiseerd in Dorpshuis de Schutse. De avond start om 18:30 uur en eindigt uiterlijk 20:30 uur. Er is geen plenaire presentatie en u kunt binnenlopen, wanneer het u het beste uitkomt. Op diverse tafels liggen grote vellen papier met daarop het definitief ontwerp en daarbij beelden en deeluitwerkingen.

Wij vragen u dringend om uzelf aan te melden voor deze avond. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden inloopavond 23 mei

Als de belangstelling groot is, zullen wij tijdssloten met een maximaal aantal personen invoeren. Zo kunnen we iedereen voldoende aandacht geven. 

Graag zien wij u op 23 mei in het dorpshuis.